Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι» - Συντετριμμένη η μητέρα του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι» - Συντετριμμένη η μητέρα του 29χρονου

Σε σταθερή και ασυμπτωματική κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Καρδιολογική Κλινική, του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη που έχασε τη ζωή του έπειτα από τη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας» είπε η θεία του 29χρονου μιλώντας στο Star. Και πρόσθεσε: «Μου είπε “δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι”».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του 29χρονου τόνισε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του. «Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.

Σημειώνεται ότι βαρύτατες ποινικές διώξεις για σωρεία κακουργηματικού χαρακτήρα αδικημάτων, μεταξύ των οποίων είναι της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, ασκήθηκαν σε βάρος των 104 χούλιγκανς, οι οποίοι κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθησαν το πρωί από την ΓΑΔΑ στην πρώην Σχολή Ευελπίδων. Στη δίωξη περιλαμβάνεται επίσης και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου Μιχάλη, αδίκημα ωστόσο το οποίο προς το παρόν δεν προσωποποιήθηκε από τις εισαγγελικές Αρχές σε αυτήν τη φάση της έρευνας.

Η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται με έμφαση τόσο στα κινητά των κατηγορουμένων που έχουν κατασχεθεί καθώς και στις εξετάσεις γενετικού υλικού και βίντεο που εκτιμάται ότι θα αποκαλύψουν και τον δράστη της άγριας δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία της υπόθεσης, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εντοπιστεί το φονικό όπλο, πιθανότατα μαχαίρι, που έκοψε το νήμα της ζωής του Μιχάλη. Ωστόσο έχουν εντοπιστεί άλλα μαχαίρια που εξετάζονται εξονυχιστικά από τις διωκτικές και εισαγγελικές Αρχές.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE