ΕΔΕΚ: Έκκληση προς την Κυβέρνηση για ηλεκτρονικό καλάθι σε σχολικά είδη πρώτης ανάγκης

ΕΔΕΚ: Έκκληση προς την Κυβέρνηση για ηλεκτρονικό καλάθι σε σχολικά είδη πρώτης ανάγκης

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΔΕΚ με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά και το ηλεκτρονικό καλάθι, απευθύνοντας έκκληση προς την Κυβέρνηση. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς στις αρχές Σεπτεμβρίου, η ΕΔΕΚ απευθύνει έκκληση προς την κυβέρνηση, όπως προωθήσει ταχέως την εφαρμογή «ηλεκτρονικό καλάθι» για σχολικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως σχολικές τσάντες, γραφική ύλη και μαθητικές στολές.

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην ανακοίνωση ενός ολοκληρωμένου καταλόγου σχολικών ειδών που θα περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό καλάθι».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ενημέρωσε τα κόμματα για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο ΠτΔ - Ολοκληρώθηκε το Εθνικό Συμβούλιο

Ολοκληρώθηε η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, μετά και την χθεσινή συνάντησή του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE