Χρηματικές ποινές στους οπαδούς της Μακάμπι - Παραδέχθηκαν ενοχή

Χρηματικές ποινές στους οπαδούς της Μακάμπι - Παραδέχθηκαν ενοχή

Ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Λάρνακας οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 10 Αυγούστου οι τέσσερις συλληφθέντες οπαδοί της Maccabi Tel Aviv, με την κατηγορία της "απαγόρευσης μεταφοράς επιθετικού όπλου κατά του παράβαση Νόμου για τη πρόληψη & καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Οι κατηγορούμενοι παραδέχθηκαν ενοχή και τους επιβλήθηκε χρηματική ποινή €500 στους δύο 19χρονους και στον 21χρονο, ενώ στο τρίτο 19χρονο ποινή €750 με οδηγίες για όλους να πληρωθούν άμεσα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE