Σεισμός 4,8 ρίχτερ στην Τουρκία - Έγινε αισθητός και στην Κύπρο

Σεισμός 4,8 ρίχτερ στην Τουρκία - Έγινε αισθητός και στην Κύπρο

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Κύπρο πριν από λίγο.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε σεισμός 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Τουρκία, όμως σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, έγινε αισθητός σε κάποιες περιοχές της Κύπρου.

Σύμφωνα με το Ευρω-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 30 χιλιομέτρων και σημειώθηκε 108 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της τουρκικής πόλης Αλάνια και 142 χιλιόμετρα νοτιανατολικά της Αντάλια (σε σημείο 142 περίπου χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πάφου).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE