Τραγωδία στην Ελλάδα: Πνίγηκε 11χρονο αγόρι - Μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας

Τραγωδία στην Ελλάδα: Πνίγηκε 11χρονο αγόρι - Μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στους Φούρνους Ικαρίας όπου ένα αγόρι, 11 ετών, ανασύρθηκε νεκρό.

Το παιδί φορούσε το μαγιό του και η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς τον ανήλικο εντόπισε στις 20.30 ένας περαστικός όταν είδε τη σορό.

Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι μπλέχτηκε σε δίχτυα και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE