Τσίπρας: Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια

Τσίπρας: Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια

«Το κυβερνητικό πρόγραμμα είναι το μόνο που μπορεί να βγάλει το τόπο από τη κρίση, με το λαό μας όρθιο»

«Εμείς τώρα στη μάχη. Προχωράμε μπροστά. Ανοίγουμε δρόμους» είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από τη σύσκεψη που είχε με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, θέτοντας στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. «Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση με τον λαό μας όρθιο» όπως σημείωσε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια» και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς τώρα στη μάχη. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Να καταθέσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει το τόπο από τη κρίση, με το λαό μας όρθιο. Αυτό είναι τώρα το δικό μας καθήκον. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη σύσκεψη απασχόλησαν θέματα προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές. Συζητήθηκαν οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος και η εκλογική τακτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE