«Μίλησα με τη Μελόνι» αποκάλυψε ο Μασκ - Η μονομαχία με Ζούκερμπερκ θα γίνει σε μια «επική τοποθεσία» στην Ιταλία

«Μίλησα με τη Μελόνι» αποκάλυψε ο Μασκ - Η μονομαχία με Ζούκερμπερκ θα γίνει σε μια «επική τοποθεσία» στην Ιταλία

Τη δήλωση που έκανε στο podcast του Μάικ Τάισον, ο Ντέινα Γουάιτ, επικεφαλής του Ultimate Fighting Championship, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει συζητήσεις με αξιωματούχους στην Ιταλία σχετικά με την προοπτική να φιλοξενηθεί η αναμέτρηση των δύο μεγιστάνων της τεχνολογίας, Έλον Μασκ και Μαρκ Ζούκερμπεργκ στο Κολοσσαίο, ήρθε να επιβεβαιώσει... μερικώς, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για την ακριβή εγκατάσταση, ο επικεφαλής της Tesla.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Μασκ αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με τη Τζόρτζια Μελόνι, ώστε η «μονομαχία» με τον ιδρυτή του Facebook, να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε μια «επική τοποθεσία» που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της χώρας.

Παράλληλα, με τη λέξη «Gladiator», έδειξε πως είναι έτοιμος να πέσει στη «μάχη», παραπέμποντας παράλληλα και στη γνωστή ταινία με τον «μονομάχο» Ράσελ Κρόου από το 2000.

Ο Μασκ είπε ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Ζούκερμπεργκ, χωρίς την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship, θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει... αρχαία Ρώμη.

Σύμφωνα με το Politico πάντως, το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού είπε πως το Κολοσσαίο δεν αποτελεί επιλογή για τη μονομαχία λόγω ανακαίνισης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE