Κύπρος και Ισραήλ βγάζουν κοινό γραμματόσημο - Αφιερωμένο στην πυρόσβεση

Κύπρος και Ισραήλ βγάζουν κοινό γραμματόσημο - Αφιερωμένο στην πυρόσβεση

Στην από κοινού έκδοση γραμματοσήμου αφιερωμένου στη συνεργασία σε επιχειρήσεις κατάσβεσης πυρκαγιών, προχώρησαν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία και η Ισραηλινή Ταχυδρομική Εταιρεία. Σε ανάρτησή της η ισραηλινή Πρεσβεία στην Κύπρο, ανακοίνωσε τη συνεργασία αυτή, παρουσιάζοντας το γραμματόσημο που αναπαριστά ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος σε δράση.

«Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία και η Ισραηλινή Ταχυδρομική Εταιρεία κυκλοφόρησαν μία κοινή αναμνηστική έκδοση γραμματοσήμου για την εναέρια πυρόσβεση», αναφέρει η Πρεσβεία στην ανάρτησή της. «Μέσω της υπάρχουσας συμφωνίας συνεργασίας, το Ισραήλ και η Κύπρος αλληλοβοηθιούνται αποστέλλοντας ομάδες πυρόσβεσης, εξοπλισμό και αεροσκάφη για να αντιμετωπίσουν μεγάλες πυρκαγιές», προσθέτει ακολούθως.

«Οι αναπτυσσόμενες συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών, στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού για κοινές αξίες, εκφράζουν το βάθος και τη σημασία των διμερών σχέσεων», καταλήγει η ανάρτηση της ισραηλινής Πρεσβείας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.