Στις φλόγες όχημα 67χρονου στη Λεμεσό - Εμπρησμό δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Στις φλόγες όχημα 67χρονου στη Λεμεσό - Εμπρησμό δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα 67χρονου στην περιοχή Λινόπετρας στη Λεμεσό, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του, ξέσπασε γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/8).

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία και κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Σημειώνεται πως, η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται, αφού αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια τα ακριβή αίτια της φωτιά από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

*φωτογραφία αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE