Στις φλόγες όχημα 67χρονου στη Λεμεσό - Εμπρησμό δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Στις φλόγες όχημα 67χρονου στη Λεμεσό - Εμπρησμό δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα 67χρονου στην περιοχή Λινόπετρας στη Λεμεσό, θέτοντας σε κινητοποίηση την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά στο όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή του σπιτιού του, ξέσπασε γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/8).

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία και κατέσβησαν την πυρκαγιά, ενώ από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Σημειώνεται πως, η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται, αφού αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια τα ακριβή αίτια της φωτιά από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

*φωτογραφία αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE