Πάφος: Συλλήψεις για συμπλοκές, ναρκωτικά, αλκοόλ και δημόσια εξύβριση

Πάφος: Συλλήψεις για συμπλοκές, ναρκωτικά, αλκοόλ και δημόσια εξύβριση

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου σε συνεργασία με μέλη της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης, διενήργησαν χθες βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στοχευμένη επιχείρηση για πρόληψη και πάταξη ποινικών και τροχαίων αδικημάτων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 32 οχήματα και 43 πρόσωπα, ενώ έγιναν 150 έλεγχοι αλκοόλης από τους οποίους οι πέντε ήταν θετικοί. Καταγγέλθηκαν επίσης 14 οδηγοί για παράβαση του ορίου ταχύτητας ενώ έγιναν άλλες 27 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα. Εκδόθηκαν επίσης 66 παρατηρήσεις / προειδοποιήσεις. 

 Εξάλλου, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 55 κέντρα αναψυχής κατά τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες που αφορούν τον Περί Νυκτερινών Κέντρων Νόμο.

    Τέλος, σε διαφορετικές περιπτώσεις, συνελήφθησαν ένα πρόσωπο για αδικήματα που αφορούν την παράνομη κατοχή ναρκωτικών, ένα για άρνηση παροχής δείγματος εκπνοής κατά τον έλεγχο αλκοτέστ και  δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για υπόθεση συμπλοκής, παρεμπόδισης, ανησυχίας και δημόσιας εξύβρισης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".