Όταν ο αδικοχαμένος Ραφαήλ έγραφε στο «τοίχο» του, «σαν τον άνεμο στους δρόμους μην χαθείς»..

Όταν ο αδικοχαμένος Ραφαήλ έγραφε στο «τοίχο» του, «σαν τον άνεμο στους δρόμους μην χαθείς»..

Η είδηση για τον θάνατο του 19χρονου εθνοφρουρού Ραφαήλ Σάββα από το Ξυλοφάγου προκάλεσε θλίψη και οδύνη στην οικογένεια του αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο αφού άλλος ένας νέος με όνειρα και αγάπη για την ζωή χάθηκε τόσο άδικα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο Ραφαήλ έχασε την ζωή του στις 23/8 γύρω στις 5:15 τα ξημερώματα λίγο πριν την πρώτη έξοδο  της Αγίας  Νάπας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο  κτύπησε βίαια αρχικά στο στηθαίο και στη συνέχεια βγήκε από τον δρόμο αποκόπτοντας πάσσαλο της ΑΗΚ.

Από τη βίαιη σύγκρουση ο 19χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Στις 19/8 ο αδικοχαμένος Ραφαήλ ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook ένα τραγούδι γράφοντας τους στίχους «Μάτια μου μεγάλα μη μου πεις ξανά πως φεύγεις σαν τον άνεμο στους δρόμους μη χαθείς...»

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE