«Τρέχουν» όλοι να αγοράσουν κρέας για τις σούβλες του Δεκαπενταύγουστου - Τι ισχύει με τις τιμές - Υπάρχει επάρκεια;

«Τρέχουν» όλοι να αγοράσουν κρέας για τις σούβλες του Δεκαπενταύγουστου - Τι ισχύει με τις τιμές - Υπάρχει επάρκεια;

Δεκαπενταύγουστος ή αλλιώς «το Πάσχα του καλοκαιριού» είναι τόσο ο μήνας της Παναγίας αλλά και του καλού φαγητού αφού μετά τη δεκαπενθήμερη νηστεία που προηγείται της 15ης Αυγούστου, την τιμητική και τον πρώτο λόγο στο τραπέζι έχει το κρέας.

Οπότε φέτος, όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, ο κόσμος «έτρεξε» στις υπεραγορές και στα κρεοπωλεία για να προμηθευτεί κρέας για τις σούβλες του Δεκαπενταύγουστου.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κρεοπωλών, Κώστας Λειβαδιώτης ανέφερε ότι κάθε Δεκαπενταύγουστο έχει την τιμητική το αμνοερίφιο αλλά και το χοιρινό.

Αναφορικά με τις τιμές, ο κ. Λειβαδιώτης ανέφερε ότι είναι μεν αυξημένες αλλά σταθεροποιημένες.

«Οι τιμές είναι σταθερά ψηλές. Το αρνάκι είναι 14 ευρώ το κιλό ενώ το χοιρινό είναι 6-7 ευρώ το κιλό», επεσήμανε.

Ερωτηθείς αν έχει παρατηρηθεί αυξημένη κινητικότητα στα κρεοπωλεία σε σχέση με πέρσι, ο κ. Λειβαδιώτης απάντησε ότι υπάρχει μεν πάρα πολύ κινητικότητα στα κρεοπωλεία αλλά σε σύγκριση με πέρσι είναι σταθερή.

Καταληκτικά, ο κ. Λειβαδιώτης διαβεβαίωσε ότι υπάρχει επάρκεια σε κρέας για να καλυφθούν οι ανάγκες την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: Πρώτη δήλωση μετά την έναρξη έρευνας εναντίον του - «Όπου η 'ανάρμοστη συμπεριφορά' διώκεται, η διαφθορά προστατεύεται»

Με μερικές γραμμές ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης μιλάει για την «αλήθεια» μετά την επιβεβαίωση δημοσιευμάτων για έρευνα εναντίον του από την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE