ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσε τη γυναίκα του, έκρυψε το πτώμα και την έψαχνε για ώρες με τη μητέρα της - Τι έγραψε στα social media στρατιώτης στην Αλάσκα

Σκότωσε τη γυναίκα του, έκρυψε το πτώμα και την έψαχνε για ώρες με τη μητέρα της - Τι έγραψε στα social media στρατιώτης στην Αλάσκα

Ένας στρατιώτης στην Αλάσκα κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του, έκρυψε το πτώμα της σε φρεάτιο και στη συνέχεια βοήθησε τη μητέρα της να την αναζητήσει, αφήνοντας να πιστέψει ότι εξαφανίστηκε.

Ο 21χρονος Ζάριους Χίλνταμπραντ κατηγορείται για τη δολοφονία της επίσης 21χρονης συζύγου του, Σάρια Χίλνταμπραντ, που ήταν γιατρός στην εθνική φρουρά της Αλάσκας. Ακόμη, κατηγορείται για αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων. Δήλωσε την εξαφάνισή της το βράδυ της 7ης Αυγούστου, 36 ώρες μετά το φερόμενο έγκλημα, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Άνκορατζ.

Το πτώμα της Σάρια βρέθηκε σε φρεάτιο πολύ κοντά στο σπίτι τους, ενώ έφερε θανατηφόρο τραύμα από σφαίρα στον αριστερό της κρόταφο.

«Επικαιροποιημένες πληροφορίες για την εξαφανισμένη σύζυγό μου ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!!!!» έγραφε ο 21χρονος στο Facebook το βράδυ της Τετάρτης μία ημέρα πριν ανακαλυφθεί το πτώμα της και λιγότερες από 48 ώρες πριν από τη σύλληψή του.

Η μητέρα της Σάρια δήλωσε στην Anchorage Daily News την Παρασκευή ότι «περπατούσε επί ώρες μαζί μου ψάχνοντας την κόρη μου γνωρίζοντας ότι ήταν νεκρή. Μου είπε ψέματα πολλές φορές και προσπάθησε να το παίξει ένας ανήσυχος σύζυγος».

Όταν ο Χίλνταμπραντ δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του τη Δευτέρα, είπε στην αστυνομία ότι αυτός και η Σαρία επέστρεψαν στο σπίτι τους γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Αυγούστου, αφού γιόρτασαν τα γενέθλιά του στο κέντρο της πόλης με φίλους, σύμφωνα με την κατάθεσή του. Ένας γείτονας ανέφερε αργότερα ότι άκουσε έναν πυροβολισμό γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με το KTUU.

Ο Χίλνταμπραντ ισχυρίστηκε ότι στις 10 το πρωί της επόμενης, πήγε να εργαστεί στη δεύτερη δουλειά της, σε ένα εστιατόριο. Στους αστυνομικούς σημείωσε ότι δεν συνειδητοποίησε ότι η σύζυγός του έλειπε μέχρι που πήγε να την πάρει από τη δουλειά στις 7 το απόγευμα. Εκεί έμαθε ότι δεν έφτασε ποτέ.

Τελικά επικοινώνησε με την αστυνομία 36 ώρες αφότου εθεάθη για τελευταία φορά η σύζυγός του και είπε στους αστυνομικούς ότι ήλπιζε μα την εντοπίσει, καθώς ««η εξαφάνισή της είναι μια παρεξήγηση».

Στην έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι τους, διαπιστώθηκε ότι στο υπνοδωμάτιο και κυρίως στο στρώμα υπήρχαν λεκέδες από αίμα, ενώ από το όπλο του φαινόταν πως είχε χρησιμοποιηθεί μια σφαίρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο Χίλνταμπραντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Παρασκευή με πορτοκαλί φόρμα, σύμφωνα με την Anchorage Daily News. Του ορίστηκε δημόσιος συνήγορος και κρατείται με εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Το GoFundMe που ξεκίνησε αρχικά για να συγκεντρώσει χρήματα για την προσπάθεια αναζήτησης, τώρα εκτρέπεται για την κάλυψη των εξόδων κηδείας και την επιστροφή της σορού της Σαρίας στη Γιούτα, πρόσθεσε η οικογένεια. Μέχρι το πρωί της Κυριακής, είχαν συγκεντρωθεί σχεδόν 18.000 δολάρια.

Με πληροφορίες από New York Post

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top