Έρχεται... μπόρα: Το νέο κορίτσι του πρίγκιπα Harry θα ταράξει την ηρεμία του Παλατιού

Έρχεται... μπόρα: Το νέο κορίτσι του πρίγκιπα Harry θα ταράξει την ηρεμία του Παλατιού

Αυτός πρίγκιπας και εκείνη... ηθοποιός. Ο πρίγκιπας Harry είναι ξανά ερωτευμένος, αλλά η νέα του αγαπημένη θα κάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ να χάσει τον ύπνο της.

Η γιαγιά του είναι πολύ αυστηρή και από ότι φαίνεται αυτός ο έρωτας θα περάσει από χίλια κύματα.

Βλέπετε, η Jenna Coleman έχει κάνει αρκετές αποκαλυπτικές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη, κάτι που για μία wannabe πριγκίπισσα είναι... απαγορευτικό. Υπάρχουν πολλά viral βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, τα οποία δεν είναι και πολύ ευπρεπή. Το παρελθόν της είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί από τους Βρετανούς και δυστυχώς είναι κάπως... τολμηρό.

Δεν ξέρουμε αν αυτός είναι ο λόγος που ο Harry κρατάει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλα αυτά είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE