Έρχεται... μπόρα: Το νέο κορίτσι του πρίγκιπα Harry θα ταράξει την ηρεμία του Παλατιού

Έρχεται... μπόρα: Το νέο κορίτσι του πρίγκιπα Harry θα ταράξει την ηρεμία του Παλατιού

Αυτός πρίγκιπας και εκείνη... ηθοποιός. Ο πρίγκιπας Harry είναι ξανά ερωτευμένος, αλλά η νέα του αγαπημένη θα κάνει τη βασίλισσα Ελισάβετ να χάσει τον ύπνο της.

Η γιαγιά του είναι πολύ αυστηρή και από ότι φαίνεται αυτός ο έρωτας θα περάσει από χίλια κύματα.

Βλέπετε, η Jenna Coleman έχει κάνει αρκετές αποκαλυπτικές εμφανίσεις στη μικρή οθόνη, κάτι που για μία wannabe πριγκίπισσα είναι... απαγορευτικό. Υπάρχουν πολλά viral βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, τα οποία δεν είναι και πολύ ευπρεπή. Το παρελθόν της είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί από τους Βρετανούς και δυστυχώς είναι κάπως... τολμηρό.

Δεν ξέρουμε αν αυτός είναι ο λόγος που ο Harry κρατάει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλα αυτά είναι φουλ ερωτευμένος μαζί της.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.