«Κρατημένο για 15/8»: Ο… ευρηματικός τρόπος που «έκλεισαν τραπέζι» για τον Δεκαπενταύγουστο οι Κύπριοι

«Κρατημένο για 15/8»: Ο… ευρηματικός τρόπος που «έκλεισαν τραπέζι» για τον Δεκαπενταύγουστο οι Κύπριοι

Με ένα απίστευτα… κυπριακό τρόπο βρήκαν να «κάνουν κράτηση» σε τραπέζια εκδρομικού χώρου οι Κύπριοι τον Δεκαπενταύγουστο. 

Όπως θα δείτε σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι επέλεξαν να βάλουν ένα χαρτί με το όνομά τους και την ημερομηνία από πριν πάνω σε εκδρομικά παγκάκια για να κρατήσουν ως δικό τους το συγκεκριμένο τραπέζι.

Το γεγονός προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις, κυρίως χιουμοριστικού χαρακτήρα στα κοινωνικά δίκτυα.

Δείτε φωτογραφίες

Η πληρότητα των εκδρομικών χώρων 

Το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι λόγω της ομαδικής εξόδου προς τις Δασικές Περιοχές, με την ευκαιρία του Δεκαπενταύγουστου, στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Τροόδους οι εκδρομικοί χώροι Πλατανιών, Μέσα Ποταμού, Τροοδίτισσας, Φράκτης του Ξυλιάτου Κάμπος του Λιβαδιού και Πασιά Λειβάδι είναι υπερπλήρεις.

Προτρέπεται το κοινό όπως για αποφυγή ταλαιπωρίας, κατευθύνεται προς τους εκδρομικούς χώρους Αρμυρολίβαδο, Καμπί του Καλογήρου, Αγία Παρασκευή, Κακομάλλης, Καπουρά, Φράκτης του Προδρόμου, Μάραθος και Ξεραρκάκα.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Πάφου, ο εκδρομικός χώρος Πυκνής είναι υπερπλήρης και ο εκδρομικός χώρος Μαυραλή σχεδόν υπερπλήρης. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Τίμης, Σμιγιές, Μονασιήλακας, Κομιτιτζής, Αγιάς, Πέρα Βάσας, Ραντί, Σταυρός Ψώκας, Λειβάδι και Ξυσταρούδας.

Στα όρια της Δασικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου, ο εκδρομικός χώρος Μάντρα του Καμπιού είναι υπερπλήρεις και ο εκδρομικός χώρος στα Κιόνια μπορεί να δεχτεί περιορισμένο αριθμό ατόμων. Διαθεσιμότητα υπάρχει στους εκδρομικούς χώρους Δελίκηπος, Κόρνος, Ορόκλινη, Εθνικό Δασικό Πάρκο Ριζοελιάς, Δασάκι Άχνας, Άγιος Αντώνιος, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Νίκανδρος και Πάρκα Αθαλάσσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» στην υπόθεση των πολιτογραφήσεων: Αθωώθηκαν Τζιοβάνης και Συλλούρης - «Δεν κρατώ κακία σε κανένα - Δεν θα υπάρξει συμμετοχή στις Βουλευτικές»

«Έπεσε η αυλαία» σήμερα στην πολύκροτη ποινική υπόθεση για το πρόγραμμα για κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων ξένων επενδυτών που συνδέεται με το ρεπορτάζ του Al Jazeera, στη βάση και του πορίσματος που ετοίμασε η Επιτροπή Μύρωνα Νικολάτου. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ανακοίνωσε την απόφασή του για την αθώωση του πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη και πρώην βουλευτή και επιχειρηματία Χριστάκη Τζιοβάνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE