ΑΕΛ: Σε ρυθμούς Δόξας και η περίπτωση του Σέρνιτς

ΑΕΛ: Σε ρυθμούς Δόξας και η περίπτωση του Σέρνιτς

Η ΑΕΛ κινείται σε ρυθμούς πρεμιέρας, αφού την Δευτέρα (21/8, 20:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα. Παράλληλα στο κομμάτι της ενίσχυσης, εκκρεμούν οι επίσημες ανακοινώσεις για επιθετικό και μέσο.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, με τον Χρίστο Χαραλάμπους να έχει ετοιμάσει σε μεγάλο βαθμό το πλάνο του, μετά και τα όσα είδε στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στην Ανόρθωση.

Δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην «Κυρία».

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE