Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης - Λείπει από το πρωί της Τρίτης - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονης - Λείπει από το πρωί της Τρίτης - Δείτε φωτογραφία

Φωτογραφία και τα στοιχεία 15χρονης, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Najah Farah, ημερομηνία γέννησης 29/12/2007, από Σομαλία, κάτοικο Λεμεσού, η οποία ελλείπει από τον χώρο διαμονής της από τις 9.00 το πρωί της Τρίτης, 15 Αυγούστου, 2023. Αυτή περιγράφεται ως εύσωμη και ύψους 1.60μ. περίπου. Κατά την αναχώρηση της φορούσε μακρυμάνικο φόρεμα χρώματος άσπρο-μαύρο, ροζ μαντήλα στο κεφάλι, ενώ κρατούσε άσπρη γυναικεία τσάντα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.