Κολάζει η σέξυ πίσω όψη Κύπριας καλλονής!

Κολάζει η σέξυ πίσω όψη Κύπριας καλλονής!

Καλοκαιράκι και είναι να τρελαίνεται ο αντρικός πληθυσμός

Της Έλενας Τσιακούπη

Τα μοντέλα και οι καλλονές της Κύπρου, έχουν βγει στις παραλίες και φροντίζουν να μας ενημερώνουν μέσα απο τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Και αν δεν είναι σε παραλία, ίσως σε κάποια λουτρά ή καταρράκτες. Όπως στην περίπτωση της Κύπριας καλλονής Μύριελ Γρηγορίου!

Ανέβασε μια φωτογραφία με τον δικό της παράδεισο...και έγινε αυτή ο παράδεισος άλλων τόσων!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE