Γλίστρησε σε...ένα κομμάτι προσούτο και ζητά αποζημίωση 45.000 ευρώ

Γλίστρησε σε...ένα κομμάτι προσούτο και ζητά αποζημίωση 45.000 ευρώ

Αγωγή σε βάρος μιας αλυσίδας καταστημάτων ιταλικών τροφίμων κατέθεσε μία γυναίκα από το New Hampshire των ΗΠΑ, η οποία γλίστρησε σε ένα κομμάτι προσούτο και έσπασε τον αστράγαλό της.

Η Alice Cohen και ο σύζυγός της ψώνιζαν στο Eataly τον περασμένο Οκτώβριο όταν σε έναν χώρο του καταστήματος, στον οποίο προσέφεραν δείγματα στους πελάτες για να δοκιμάσουν, γλίστρησε πάνω στο προσούτο.

«Τα ιατρικά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένης μιας επίσκεψης στο νοσοκομείο και φυσικοθεραπείας, ξεπέρασαν τα 7.500 δολάρια» αναφέρεται στην αγωγή που κατέθεσε η Alice Cohen, σύμφωνα με το nbcboston.com. «Ο τραυματισμός επηρέασε τη διάθεσή της και της προκάλεσε μεγάλο πόνο και ταλαιπωρία» αναφέρουν οι δικηγόροι της.

«Η Eataly είχε καθήκον να διασφαλίσει ότι η επιφάνεια των δαπέδων δεν θα εγκυμονούσε κινδύνους και να προειδοποιεί αν οι συνθήκες ήταν επικίνδυνες» αναφέρεται στην αγωγή με την οποία κατηγορούν την αλυσίδα τροφίμων ότι δεν καθάρισε επιμελώς το πάτωμα.

Πηγή: in.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE