ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Μαρίνα Αγίας Νάπας όπως δεν την έχετε ξαναδεί σε επτά εντυπωσιακές φωτογραφίες!

H Μαρίνα Αγίας Νάπας όπως δεν την έχετε ξαναδεί σε επτά εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας συνδυάζει υπέροχη θέα και κορυφαίες εγκαταστάσεις προσφέροντας στους ενοίκους, στους επισκέπτες και τους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαβίωσης, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Ομολογουμένως, τίποτα δεν συναρπάζει περισσότερο τις αισθήσεις όσο μια επίσκεψη στη Μαρίνα Αγίας Νάπας που προσφέρει μια πληθώρα επιλογών ψυχαγωγίας, dining και shopping που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Είτε πρόκειται για μια χαλαρή μέρα στην παραλία για κολύμπι και ηλιοθεραπεία, είτε για μια βόλτα για καφέ ή σνακ, ένα ελαφρύ lunch ή για ένα αξέχαστο δείπνο σε ένα από τα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας τα συνδυάζει όλα και με τον καλύτερο τρόπο.

Από εκλεπτυσμένα εστιατόρια, καφέ και deli μέχρι καταστήματα μόδας, καλλυντικά και υπηρεσίες ευεξίας, η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό πολυτέλειας, χαλάρωσης, κορυφαίας αισθητικής και υψηλής γαστρονομίας.

Η εμβληματική Μαρίνα προσφέρει μια ειδυλλιακή απόδραση μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Είναι η επιτομή της παραθαλάσσιας διαβίωσης και ένας διεθνής lifestyle προορισμός.

Περάστε τη μέρα σας στην δυτική παραλία της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Βραβευμένη με γαλάζια σημαία, είναι πλήρως οργανωμένη, με όλες τις παροχές καθώς και ναυαγοσώστη, άνετα κρεβατάκια, πεντακάθαρη, με καταγάλανα νερά και πολύ κοντά στα καταστήματα και τους χώρους εστίασης της Μαρίνας σε περίπτωση που πεινάσετε, διψάσετε ή για οτιδήποτε άλλο ενδεχομένως χρειαστείτε!

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας παρέχει τη δυνατότητα ασφαλούς ελλιμενισμού 360 σκαφών μήκους έως 110 μέτρων, διαθέτει υπηρεσίες Dry Stack για 160 σκάφη μήκους έως 10 μέτρων και περιοχή χερσαίας αποθήκευσης για ακόμη 80 σκάφη. Για τη μεταφορά των σκαφών από και προς τις εγκαταστάσεις Dry Stack χρησιμοποιούνται ειδικοί ανυψωτικοί μηχανισμοί τελευταίας τεχνολογίας. Μοναδική στο είδος της υπηρεσία αποτελεί η πρόσδεση τύπου finger berthing, ενώ οι πλωτές αποβάθρες εξασφαλίζουν την άνετη πρόσβαση, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Χαρακτηριστικό των υπηρεσιών αποτελεί ότι ο γερανός ανέλκυσης και καθέλκυσης σκαφών μπορεί να εξυπηρετήσει σκάφη έως 150 τόνους και αποτελεί τον μοναδικό στην νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Αδιαμφισβήτητο σύμβολο της Μαρίνας ο Ανατολικός Πύργος που δεσπόζει πάνω από την εμπορική ζώνη και είναι ορατός από χιλιόμετρα μακριά. Ένα επιβλητικό αρχιτεκτονικό θαύμα, το ένα από τα μόλις 34 περιστρεφόμενα κτίρια στον κόσμο. Ένα εντυπωσιακό -όσο και εξαιρετικά λειτουργικό- αρχιτεκτονικό trend που λάνσαρε ο Santiago Calatrava το 2005 με την ολοκλήρωση του Twisting Torso στο Μάλμε της Σουηδίας και το οποίο δίνει την αίσθηση ότι το κτήριο “μεγαλώνει” καθώς περιστρέφεται και “υψώνεται” προς τον ουρανό. Το κτίριο, που αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο στο νησί αλλά και σε όλη τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, έχει ύψος πάνω από 110 μέτρα και αποτελείται από 26 ορόφους και 95 διαμερίσματα με την επίσημη παράδοση του έργου να αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα.

Το υπερσύγχρονο Event Center μπορεί να φιλοξενήσει έως και 500 επισκέπτες και είναι ιδανικό για γάμους, βαπτίσεις, κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά σεμινάρια και ημερίδες, συνέδρια, εκθέσεις και ιδιωτικά πάρτι. Ένα αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα που δένει αρμονικά με το φυσικό παραθαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ο εντυπωσιακός και μοντέρνος σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τις φυσικές λεπτομέρειες, το έχει καταστήσει ως τη βασική ατραξιόν της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας προσφέρεται για βόλτα, κολύμπι, fine dining και ατέλειωτο shopping αλλά φαντάσου να τα έχεις όλα αυτά... σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι σου! Εκτός από προορισμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας, η Μαρίνα είναι ο ιδανικός προορισμός παραθαλάσσιας διαβίωσης με 23 συνολικά επαύλεις κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, οι οποίες χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες.

Οι 11 πλήρως ανεξάρτητες Beach Villas, η καθεμία με καταπράσινους κήπους και άμεση πρόσβαση στην αμμώδη παραλία, με 3, 4 ή 5 υπνοδωμάτια είναι μοναδικά σχεδιασμένες για να προσφέρουν στους κατοίκους τους ένα ιδιωτικό, πραγματικά αριστοκρατικό και μοντέρνο περιβάλλον λίγα μόλις βήματα μακριά από τη θάλασσα.

Καθώς και οι 12 επαύλεις στο τεχνητό νησί με 3, 4 ή 5 υπνοδωμάτια, χτισμένες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα αισθητικής με υψηλής ποιότητας υλικά, σύγχρονο εξοπλισμό και φωτισμό, με πλούσιους ενιαίους χώρους και πισίνες υπερχείλισης, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης που δεν συναντάς πουθενά αλλού στο νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top