Μεγάλη μορφή ο 32χρονος από τον Στρόβολο που έκανε άνω κάτω τον αυτοκινητόδρομο

Μεγάλη μορφή ο 32χρονος από τον Στρόβολο που έκανε άνω κάτω τον αυτοκινητόδρομο

Μιλάμε για μεγάλη μορφή! Αναφερόμαστε στον 32χρονο από τον Στρόβολο που έκλεψε ταξί από την Πάφο και κατάφερε να αναστατώσει ολόκληρο αυτοκινητόδρομο.

Οι πληροφορίες μας ανέφεραν ότι κτύπησε 15 αυτοκίνητα κατά την καταδίωξή του και πριν ακινητοποιηθεί το κλεμμένο όχημα που οδηγούσε (μεταξύ Μονής και Αγ. Τύχωνα).

Μάλιστα, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε κοπέλα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να ανατραπεί.

Ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό του όταν αποφάσιζε να κλέψει το ταξί και να το μεταβεί στη Λευκωσία;

Το ευχάριστο είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το δυσάρεστο, ότι πλέον βιώνουμε συμβάντα που μόνο στα έργα βλέπουμε ή σε χώρες με μεγάλη εγκληματικότητα.
 

Το πρωί της Δευτέρας (24/08) θα γνωρίζουμε πολύ περισσότερα.

ΜακΦαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεαρός από τον Στρόβολο έκλεψε ταξί στην Πάφο! - Συγκρούστηκε με 15 οχήματα στον αυτοκινητόδρομο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE