ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα «ύψη» τα καύσιμα - Έρχονται νέες αυξήσεις την επόμενη βδομάδα - Δείτε που κυμαίνονται οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Στα «ύψη» τα καύσιμα - Έρχονται νέες αυξήσεις την επόμενη βδομάδα - Δείτε που κυμαίνονται οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Νέες αυξήσεις στα καύσιμα αναμένονται και πάλι σύντομα, βάζοντας ξανά σε δύσκολη θέση τους καταναλωτές που πλήττονται από την ακρίβεια.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης ανέφερε ότι οι νέες αυξήσεις στα καύσιμα αναμένονται να καταγραφούν από βδομάδας.

«Είναι σοβαρές οι ενδείξεις ότι θα έχουμε αυξήσεις προς το τέλος της επόμενης βδομάδας. Αναμένεται να δούμε αύξηση, στο ίδιο επίπεδο με τις αυξήσεις που είδαμε προηγουμένως, δηλαδή γύρω στα 2 με 3 σεντ», επεσήμανε ο κ. Δρουσιώτης.

Που κυμαίνονται οι τιμές σήμερα (18/8) – Τα φθηνότερα πρατήρια παγκύπρια

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια είναι η €1,547, με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,494 και την ακριβότερη €1,609.

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια είναι €1,596, με την φθηνότερη τιμή να είναι €1,522 και την ακριβότερη €1,688.

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμαίνεται στα €1,599, με την φθηνότερη να είναι €1,515 και την ακριβότερη €1,667.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια παγκύπρια για αμόλυβδη βενζίνη 95:

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια παγκύπρια για αμόλυβδη βενζίνη 98:

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια παγκύπρια για πετρέλαιο κίνησης:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top