Τους βρήκαν μετά από 20 χρόνια

Τους βρήκαν μετά από 20 χρόνια

Τρεις σοροί που βρεθήκαν στο ηφαίστειο Τσιμποράζο του Ισημερινού ενδέχεται να είναι ορειβατών που χάθηκαν πριν από 20 χρόνια σε χιονοστιβάδα.

Οδηγοί στο χιονισμένο ηφαίστειο των Άνδεων βρήκαν τα λείψανα το Σάββατο κάνοντας ορειβασία στο ηφαίστειο, που φτάνει τα 6.310 μέτρα σε υψόμετρο και βρίσκεται περίπου 130 χιλιόμετρα νότια της πρωτεύουσας Κίτο.

Αξιωματούχος της αστυνομίας για υποθέσεις αγνοουμένων, ο Φερνάντο ντε λα Τόρρε, ανέφερε ότι οι ανακριτές προσπαθούσαν να προσδιορίσουν αν τα λείψανα είναι των ορειβατών που σκοτώθηκαν στη χιονοστιβάδα του 1994 και 1995. 

Μαζί με τα πτώματα βρέθηκαν σακίδια, υλικά ορειβασίας και μια φωτογραφική μηχανή που ίσως δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα των νεκρών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE