LIFESTYLE

Πέντε χρόνια OMEGA Channel

Πέντε χρόνια OMEGA Channel

Με την παρουσία τους τίμησαν τη βραδιά ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος Γ’, η Πρόεδρος της Βουλής, κυρία Αννίτα Δημητρίου, Αρχηγοί και εκπρόσωποι κοινοβουλευτικών κομμάτων, εκλεκτοί καλεσμένοι και φυσικά η ομάδα του OMEGA.

Τις δικές του ευχές έδωσε στον σταθμό ο Μακαριότατος, μετά από την τέλεση αγιασμού στην έναρξη της βραδιάς. Ο Γενικός Διευθυντής, κύριος Ευαγόρας Κωνσταντινίδης, σε ομιλία του αναπόλησε τις πρώτες ανησυχίες και στιγμές με τον αείμνηστο Σωκράτη Χάσικο όταν το OMEGA ήταν ακόμη μία ιδέα στο μυαλό του. «Έβλεπα έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του την έγνοια και τον προβληματισμό για την τότε ομολογουμένως ριψοκίνδυνη επιχειρηματική του κίνηση. Βλέποντας όμως σήμερα τα αποτελέσματα της τότε απόφασης του από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα πρέπει να νοιώθει ιδιαίτερα περήφανος και δικαιωμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA, κύριος Ιωάννης Χάσικος, αναφέρθηκε στο όραμα του πατέρα του, το οποίο όπως σημείωσε μετέφερε σε όλο το προσωπικό, με αποτέλεσμα να παραμένει πιστό στις ίδιες αξίες και πιστεύω τονίζοντας πως «τα 5 αυτά χρόνια αποτελούν την απόδειξη της αφοσίωσης, της δημιουργικότητας και της σταθερότητας που χαρακτηρίζουν το προσωπικό μας και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία του σταθμού. Έχουμε δεχθεί πολλές προκλήσεις στον κόσμο της τηλεόρασης και όχι μόνο, αλλά με σθένος και αφοσίωση, καταφέραμε να προσφέρουμε ποιοτικό περιεχόμενο στους τηλεθεατές μας». Συμπλήρωσε λέγοντας πως «σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, δεν ανταγωνίζεσαι μόνο τα άλλα κανάλια αλλά κυρίως τον ίδιο σου τον εαυτό, σε μια συνεχή προσπάθεια κάθε χρόνο να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Αυτό μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το πετύχαμε σε όλα τα επίπεδα».

Η Πρόεδρος της Βουλής, κυρία Αννίτα Δημητρίου δίνοντας τις ευχές της εξέφρασε περηφάνια για την πορεία του σταθμού, ο οποίος όπως είπε είναι μέρος της καθημερινότητας μας, δίνοντας μάλιστα έμφαση και στη σωστή, έγκυρη και έγκαιρη αντικειμενική δημοσιογραφική κάλυψη των γεγονότων.

Επί της ευκαιρίας πραγματοποιήθηκε και η εναρκτήρια εκδήλωση για το νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ενημέρωσης «Η Ευρώπη μετρά», την υλοποίηση του οποίου περήφανα ανέλαβε το OMEGA για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκρηξη στην Έγκωμη: Επιβεβαιώθηκαν οι παράνομες μετατροπές στα διαμερίσματα - Οι άδειες που είχε τελικά το υποστατικό

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Ανάγκες σε τρόφιμα και βρεφικό γάλα - Οικογένειες με ανήλικα και βρέφη πεινάνε - Μπορείς να βοηθήσεις;Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top