Γιάννης Στάνκογλου: «Το θέμα δεν είναι αν και πότε κατάφερα κάτι αλλά πως άρχισα να πατάω στα πόδια μου»

Γιάννης Στάνκογλου: «Το θέμα δεν είναι αν και πότε κατάφερα κάτι αλλά πως άρχισα να πατάω στα πόδια μου»

Με αφορμή ακόμα μια παρουσία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, με την παράσταση «Οιδίπους Τύραννος» του Σοφοκλή, ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα.

Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για τη νέα σειρά που θα βρεθεί στο Μεγάλο Κανάλι, τον ανταγωνισμό που θα επικρατήσει παράλληλα ανάμεσα στους σταθμούς αλλά και το ξεκίνημα στον χώρο της υπoκριτικής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE