Έκαναν ράλι δυο 20χρονοι σε Πάφο και Σολέα - Αντί με 50 χλμ,πήγαιναν με ταχύτητα... φωτός!

Έκαναν ράλι δυο 20χρονοι σε Πάφο και Σολέα - Αντί με 50 χλμ,πήγαιναν με ταχύτητα... φωτός!

Στη σύλληψη δύο οδηγών προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με υποθέσεις οδήγησης μηχανοκινήτων οχημάτων με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, πρόκειται για δύο εικοσάχρονους, οι οποίοι οδηγούσαν τα όχηματά τους με ταχύτητα 107 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 50 χιλιόμετρα/ώρα και 101 χιλιόμετρα/ώρα, αντί 50 χιλιόμετρα/ώρα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ένας 20χρονος ανακόπηκε γύρω στις 10.20 χθες βράδυ από μέλη της Τροχαίας Πάφου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στο νέο δρόμο Γεροσκήπου. Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Εξάλλου, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος 20χρονος ανακόπηκε γύρω στις 11.15 χθες βράδυ από μέλη της Τροχαίας Μόρφου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους. Ο οδηγός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Οι δύο οδηγοί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE