Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, θα πάμε τον Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Αν η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, θα πάμε τον Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε, ότι αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος προειδοποίησε με αποκαλύψεις αν του ασκηθεί δίωξη για προδοσία.


Μιλώντας το πρωί στο Mega ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «Αφού ο κ. Βαρουφάκης είπε "εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω", εγώ δεσμεύομαι ως ΝΔ ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του κ. Βαρουφάκη και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε»

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «ο Βαρουφάκης θα πάει στο Ειδικό Δικαστήριο σίγουρα. Δεν υπάρχει να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ο Βαρουφάκης ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ.».

Σε συνέντευξή του στον Guardian και ερωτηθείς πώς θα αντιδράσει αν του ασκηθεί δίωξη για προδοσία, ο Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε:

«Αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον. Για τι θα είναι άραγε; Για το όχι στην τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE