Ηλίας Ψινάκης: Ραγίζει καρδιές για τη Ζωή Λάσκαρη - «Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά»

Ηλίας Ψινάκης: Ραγίζει καρδιές για τη Ζωή Λάσκαρη - «Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά»

Σε μια πλέον συγκινητική ανάρτηση θέλησε να προχωρήσει ο Ηλίας Ψινάκης, το απόγευμα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό για την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια καλής του φίλης. Ο λόγος για την Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε από τη ζωή στα μέσα του Αυγούστου πριν από έξι χρόνια.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Ηλίας Ψινάκης μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις καρδιάς με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Μια «Ζωή» μαζί! Από πολύ νέοι… Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά. Ξέρω ότι είσαι με το Αλικάκι και δεν ανησυχώ… Δεν μου λείπετε γιατί σας έχω μέσα μου».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE