Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

O λαός της ΑΕΛ δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη, ούτε στην καινούργια αγωνιστική περίοδο. Έχουν στείλει μηνύματα, οργανωμένοι και μη οπαδοί, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη «παράσταση» του κόσμου θα δοθεί σήμερα στην Περιστερώνα, στο ανακαινισμένο (από πέρσι) γήπεδο της Δόξας. Όσοι πάνε εκεί (έχουν κλείσει θέση μέχρι στιγμής πέραν των 1300) περιμένουν ότι προπονητές και παίχτες, θα κάνουν όσα πρέπει για να… ανοίξουν την χρονιά με επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE