Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

O λαός της ΑΕΛ δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη, ούτε στην καινούργια αγωνιστική περίοδο. Έχουν στείλει μηνύματα, οργανωμένοι και μη οπαδοί, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη «παράσταση» του κόσμου θα δοθεί σήμερα στην Περιστερώνα, στο ανακαινισμένο (από πέρσι) γήπεδο της Δόξας. Όσοι πάνε εκεί (έχουν κλείσει θέση μέχρι στιγμής πέραν των 1300) περιμένουν ότι προπονητές και παίχτες, θα κάνουν όσα πρέπει για να… ανοίξουν την χρονιά με επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE