Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

O λαός της ΑΕΛ δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη, ούτε στην καινούργια αγωνιστική περίοδο. Έχουν στείλει μηνύματα, οργανωμένοι και μη οπαδοί, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη «παράσταση» του κόσμου θα δοθεί σήμερα στην Περιστερώνα, στο ανακαινισμένο (από πέρσι) γήπεδο της Δόξας. Όσοι πάνε εκεί (έχουν κλείσει θέση μέχρι στιγμής πέραν των 1300) περιμένουν ότι προπονητές και παίχτες, θα κάνουν όσα πρέπει για να… ανοίξουν την χρονιά με επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE