Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

O λαός της ΑΕΛ δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη, ούτε στην καινούργια αγωνιστική περίοδο. Έχουν στείλει μηνύματα, οργανωμένοι και μη οπαδοί, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη «παράσταση» του κόσμου θα δοθεί σήμερα στην Περιστερώνα, στο ανακαινισμένο (από πέρσι) γήπεδο της Δόξας. Όσοι πάνε εκεί (έχουν κλείσει θέση μέχρι στιγμής πέραν των 1300) περιμένουν ότι προπονητές και παίχτες, θα κάνουν όσα πρέπει για να… ανοίξουν την χρονιά με επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE