Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

Με τον κίτρινο λαό για το «διπλό»

O λαός της ΑΕΛ δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη, ούτε στην καινούργια αγωνιστική περίοδο. Έχουν στείλει μηνύματα, οργανωμένοι και μη οπαδοί, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η πρώτη «παράσταση» του κόσμου θα δοθεί σήμερα στην Περιστερώνα, στο ανακαινισμένο (από πέρσι) γήπεδο της Δόξας. Όσοι πάνε εκεί (έχουν κλείσει θέση μέχρι στιγμής πέραν των 1300) περιμένουν ότι προπονητές και παίχτες, θα κάνουν όσα πρέπει για να… ανοίξουν την χρονιά με επιτυχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE