Συνάντηση «υπέξ» - Στιούαρτ: «Δεν τίθεται θέμα διακοπής των έργων κατασκευής του δρόμου»  

Συνάντηση «υπέξ» - Στιούαρτ: «Δεν τίθεται θέμα διακοπής των έργων κατασκευής του δρόμου»   

Το σχέδιο για τον δρόμο κατεχόμενου Άρσους-Πύλας θα ολοκληρωθεί παρά τις αντιδράσεις του ΟΗΕ και της διεθνούς κοινότητας, δήλωσε στο «Μπαϊράκ», ο «υπουργός εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο οποίος προηγουμένως είχε συναντηθεί με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο των ΗΕ, Κόλιν Στιούαρτ. 

Ανέφερε ότι εκτός από τα έργα κατασκευής του δρόμου, συνεχίζονται και οι επαφές του με τους αξιωματούχους των Ηνωμένων Εθνών και είπε ότι συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Ειδικό Αντιπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών, Κόλιν Στιούαρτ.

Ο «υπεξ» δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής των έργων κατασκευής του δρόμου και ότι οι ειδήσεις προς αυτή την κατεύθυνση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ ψάχνει σε δύο μαχαίρια το DNA του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Συναντήθηκε με τον CEO της ENI ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Έρχεται Κύπρο τον Απρίλιο η Μελόνι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στη Ρώμη, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, τον CEO της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που δραστηριοποιείται στην κυπριακή ΑΟΖ, κ. Κλαούντιο Ντεσκάλτζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE