Αναστάτωση σε πτήση για Χανιά - Τουρίστας έβριζε και απειλούσε μέλη του πληρώματος

Αναστάτωση σε πτήση για Χανιά - Τουρίστας έβριζε και απειλούσε μέλη του πληρώματος

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στην πτήση Λονδίνο - Χανιά που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ εξαιτίας ενός τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο πριν φτάσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των Χανίων με τον τουρίστα -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- να βρίζει και να απειλεί έναν Βρετανό, μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου.

Ο πιλότος ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και μόλις ο τουρίστας αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ ψάχνει σε δύο μαχαίρια το DNA του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE