Αναστάτωση σε πτήση για Χανιά - Τουρίστας έβριζε και απειλούσε μέλη του πληρώματος

Αναστάτωση σε πτήση για Χανιά - Τουρίστας έβριζε και απειλούσε μέλη του πληρώματος

Έντονη αναστάτωση προκλήθηκε στην πτήση Λονδίνο - Χανιά που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ εξαιτίας ενός τουρίστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο πριν φτάσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο των Χανίων με τον τουρίστα -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- να βρίζει και να απειλεί έναν Βρετανό, μέλος του πληρώματος του αεροπλάνου.

Ο πιλότος ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και μόλις ο τουρίστας αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Χανίων τον περίμεναν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ο κύβος ερρίφθη - Κλείνει άμεσα το κτιριακό συγκρότημα στη Χλώρακα - Τι θα γίνει με τους μετανάστες που διαμένουν εκεί παράνομα

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ ψάχνει σε δύο μαχαίρια το DNA του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε live

Πιθανή μια συμφωνία με το Ιράν σε 10 ημέρες, λέει ο Τραμπ: Σε εξέλιξη το Συμβούλιο Ειρήνης - Δείτε live

Μπροστά σε ηγέτες και αντιπροσώπους από 40 και πλέον χώρες, άρχισαν σήμερα στην Ουάσινγκτον οι εργασίες του Συμβουλίου Ειρήνης για την ανοικοδόμηση της ισοπεδωμένης από τον πόλεμο Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE