Χλώρακα: Στο Νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά την επιχείρηση - Συνελήφθη ένας μετανάστης

Χλώρακα: Στο Νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά την επιχείρηση - Συνελήφθη ένας μετανάστης

Θέτοντας σε εφαρμογή τις αποφάσεις της χθεσινής σύσκεψης στο Προεδρικό Μέγαρο, σήμερα Τρίτη μεταξύ  των ωρών 0600-1100, διενεργήθηκε επιχείρηση στο συγκρότημα πολυκατοικιών Saint Nickolas, στην Χλώρακα με σκοπό την καταγραφή των ενοίκων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σημείωσε πως ελέγχθηκαν όλα τα διαμερίσματα τα οποία αριθμούνται στα 250 περίπου.

Επεσήμανε επίσης πως εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν τα στοιχεία 81 προσώπων, Αραβικής και Αφρικανικής καταγωγής, και συγκεκριμένα 39 άντρες, 17 γυναίκες και 25 ανήλικοι.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνέχισε, συνελήφθηκαν αυτόφωρα 2 άντρες για εξακρίβωση στοιχείων.

Ο ένας εκ των δύο τελικά συνέχισε, ήταν στην Κύπρο νόμιμα και αφέθηκε ελεύθερος. Για τον δεύτερο ακόμη να ξεκαθαρίσει το καθεστώς διαμονής του.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως ο δεύτερος συλληφθείς προέβαλε αντίσταση κατά την σύλληψη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μέλη της ΥΑΜ τα οποία εξεταζονται στο Νοσοκομείο Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE