Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς

Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες στο δάσος της Δαδιάς

Τραγωδία στο δάσος της Δαδιάς που καίγεται από χθες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένες σοροί μεταναστών.

Κατά πληροφορίες, οι νεκροί εντοπίστηκαν σε δύο ομάδες, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, «ερευνάται το ενδεχόμενο να εισήλθαν παράνομα στη χώρα».

Η φωτιά εντός του δάσους της Δαδιάς, ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) και οι δυνάμεις πυρόσβεσης επιχείρησαν να την αντιμετωπίσουν προτού επεκταθεί.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δημητρης Πέτροβιτς δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι πρόκειται για «αυτόνομη» εστία που εκδηλώθηκε, από άγνωστη αιτία, σε απόσταση από τις άλλες εν εξελίξει φωτιές, στη θέση Γκίμπρενα.

alexandroupoli__1__2
alexandroupoli__2__3


Δείτε βίντεο από τη μεγάλη φωτιά στον πυρήνα του Δάσους Δαδιάς:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE