ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της κατεχόμενης Βοκολίδας

Νέο σχέδιο για την τουριστική ανάπτυξη της κατεχόμενης Βοκολίδας

Στα σχέδια της «κυβέρνησης» για την κατεχόμενη Βοκολίδα αναφέρθηκε ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός τουρισμού, πολιτισμού, νεολαίας και περιβάλλοντος» Φικρί Ατάογλου.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Κίπρις» γράφει πως Φικρί Ατάογλου είπε ότι «υπήρχαν ορισμένα εναλλακτικά μοντέλα στα οποία είχαμε καταλήξει. Πλέον αυτά ολοκληρώθηκαν», προσθέτοντας ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για δημιουργία μιας περιοχής στην κατεχόμενη Βοκολίδα που θα περιλαμβάνει αθλητικό τουρισμό, υδροπάρκο, θεματικό πάρκο, εστιατόριο, ντίσκο και μπαρ.

Ανέφερε ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα μοντέλα εναλλακτικού τουρισμού για την κατεχόμενη Βοκολίδα και ότι θα ξεκινήσουν εργασίες για να αποκτήσει ζωή η περιοχή μόλις αξιολογήσουν τις μελλοντικές αιτήσεις ενδιαφέροντος.

Πρόσθεσε ότι σχεδιάζουν δρομολόγια δια θαλάσσης από την Αμμόχωστο στη Βοκολίδα και ότι σκέφτονται δύο εναλλακτικές για μεταφορά μέσω πλοίων.

Περαιτέρω, ο κ. Ατάογλου αναφέρθηκε στην ανάγκη για δημιουργία νέων περιοχών όπου θα διαμένουν οι τουρίστες και αναφέρθηκε στα νέα σχέδια για την κατεχόμενη Βοκολίδα συγκριτικά με την τουριστική ζώνη της Αγίας Νάπας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, ένα χρόνο μετά την εκλογή του στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας αποτυπώνεται στην πρώτη δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του τηλεοπτικού καναλιού ΣΙΓΜΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top