ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Οδικές εργασίες σε Λεμεσό και Λευκωσία - Όλες οι πληροφορίες

Προσοχή: Οδικές εργασίες σε Λεμεσό και Λευκωσία - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας.

Δείτε αναλυτικά:


1. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού σε τμήμα του δρόμου Ε602 Ζακάκι-Ασώματος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 22/08/2023 μέχρι την Τρίτη 12/09/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 18:00 καθημερινά εκτός Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΥΛ από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία, σε τμήμα του δρόμου Ε 602 Ζακάκι - Ασώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών και κατά τις υπόλοιπες ώρες θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή σε μήκος 120 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με προσωρινά φώτα τροχαίας.


2. Εργασίες κατασκευής λεωφορειολωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, περιοχή Στροβόλου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 28/08/2023, από τις 20:00 μέχρι και τις 05:00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής λεωφορειολωρίδας στο έρεισμα και την αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από τον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Στροβόλου μέχρι και τη συμβολή των φώτων τροχαίας με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Πότε έρχονται βροχές και σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας - Στο στόχαστρο πάνω από 500 οντότητεςΗ εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top