ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ.Εσωτερικών: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε 250 διαμερίσματα στη Χλώρακα

Υπ.Εσωτερικών: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε 250 διαμερίσματα στη Χλώρακα

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε σήμερα ο έλεγχος σε 250 διαμερίσματα του οικιστικού συγκροτήματος St Nicholas στη Χλώρακα, σύμφωνα με τη διαδικασία που αποφασίστηκε στη χθεσινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εκπρόσωποι της Υπηρεσίας Ασύλου παρευρέθηκαν, μαζί με τα μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας και άλλων συναρμόδιων υπηρεσιών, στο υπό αναφορά συγκρότημα και κατέγραψαν 81 πρόσωπα που εντοπίστηκαν να διαμένουν στα εν λόγω διαμερίσματα.

Με βάση τα στοιχεία που συλλέχθηκαν, στα πρόσωπα αυτά περιλαμβάνονται τόσον αιτητές ασύλου, όσο και κάτοχοι συμπληρωματικής προστασίας συριακής καταγωγής. Από το σύνολο των προσώπων, 23 αιτητές ασύλου μεταφέρθηκαν στον χώρο φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου, για ενεργοποίηση της διαδικασίας άμεσης εξέτασης των αιτήσεών τους κατά το επόμενο διάστημα.

Παράλληλα, στην πλειοψηφία τους τα υπόλοιπα πρόσωπα ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν στις επόμενες μέρες και να εξεύρουν άλλο χώρο διαμονής.

Σημειώνεται ότι υπήρξε και μια περίπτωση προσώπου το οποίο διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην Δημοκρατία και για το οποίο θα ενεργοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για απέλασή του.

Η πιο πάνω πρακτική θα συνεχιστεί και στις επόμενες μέρες, ώστε να διασφαλιστεί η εφαρμογή της απόφασης με τον εντοπισμό τυχόν άλλων προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσκόπηση SIGMA: «Θρίλερ» για ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ - Οι επιδόσεις ΠτΔ και Κυβέρνησης - Ποιοι Υπουργοί πέρασαν την… βάση

Δημόσιοι Υπάλληλοι: Έτσι θα βαθμολογούνται – Τα ιεραρχικά επίπεδα και τα κριτήρια αξιολόγησης

Διαρροή υγραερίου: 100 περιστατικά σε 5 χρόνια – 10 συμβουλές για το πως να προσέχουμε

Πότε έρχονται βροχές και σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας - Στο στόχαστρο πάνω από 500 οντότητεςΗ εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Η εικόνα της Κυβέρνησης ένα χρόνο μετά τις εκλογές - Η εκτίμηση του εκλογικού σώματος για το έργο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Μια εικόνα με πολλά μηνύματα για τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη δίνει η πρώτη δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ η οποία καταγράφει στην ουσία την απογοήτευση που εκφράζουν οι πολίτες από την παρούσα κυβέρνηση σε ποσοστό 52%.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top