ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

MightyTips.com: Εισέρχεται στην κυπριακή αγορά με σελίδα στα ελληνικά και όλες τις πληροφορίες για στοίχημα στο ποδόσφαιρο

MightyTips.com: Εισέρχεται στην κυπριακή αγορά με σελίδα στα ελληνικά και όλες τις πληροφορίες για στοίχημα στο ποδόσφαιρο

Οι απόλυτοι ειδικοί στην ανάλυση στοιχηματικών δεδομένων λανσάρουν νέα ιστοσελίδα ειδικά για την Κύπρο και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα.

Η νέα ιστοσελίδα λανσάρεται στις 23 Αυγούστου.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline o Διευθυντής Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ της MightyTips.com, Eugene Ravdin, «είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την είσοδό μας στην αγορά της Κύπρου. Οι περισσότερες χώρες στον κόσμο μπορούν να ζηλέψουν το ειλικρινές πάθος της Κύπρου για το ποδόσφαιρο και τις πλούσιες παραδόσεις της. Θυμόμαστε όλοι πώς η Ανόρθωση έγινε ο πρώτος κυπριακός σύλλογος που προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του UEFA Champions League το 2008 και πώς ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου του το 2011 κερδίζοντας το δικαίωμα να αντιμετωπίσει τη σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά, νικώντας στον δρόμο Πόρτο και Λυών».

Πρόσθεσε πως «θέλουμε να μοιραστούμε αυτό το πάθος με τους Κύπριους φίλαθλους και να δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε όσους εκφράζουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο με τη μορφή του στοιχήματος. Ελπίζουμε ταπεινά ότι οι ντόπιοι φίλαθλοι θα βρουν τις υπηρεσίες μας χρήσιμες, διασκεδαστικές και χρήσιμες».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ.

Ποια είναι η MightyTips

Η MightyTips ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2019 και από τότε η κορυφαία ιστοσελίδα της MightyTips.com παρέχει σε χρήστες από όλο τον κόσμο κριτικές από ειδικούς στοιχημάτων, δωρεάν καθημερινές προεπισκοπήσεις και προβλέψεις ποδοσφαίρου από μια διεθνή ομάδα ειδικών αθλητικών στοιχημάτων. Παράλληλα προσφέρει μπόνους εγγραφής (sportsbook bonuses) και κωδικούς ειδικής προσφοράς (promo codes).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την κυκλοφορία της διεθνούς ιστοσελίδας MightyTips.com στα αγγλικά το 2019, η Εταιρεία επεκτάθηκε με έξι ακόμη πλατφόρμες στα γαλλικά, γερμανικά, πολωνικά, πορτογαλικά, ρουμανικά και ισπανικά. Η MightyTips.com είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον τομέα του στοιχήματος, προσελκύοντας 1,2 εκατομμύρια μοναδικούς αναγνώστες μηνιαίως και δημοσιεύοντας πάνω από 100 εβδομαδιαίες στοιχηματικές συμβουλές σε μια ευρεία γκάμα ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, από μικρά τοπικά πρωταθλήματα μέχρι το UEFA Champions League και το FIFA World Cup.

Τι θα περιλαμβάνει η κυπριακή σελίδα

Σύμφωνα με την MightyTips, η νέα σελίδα θα περιλαμβάνει μια λίστα με νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες αδειοδοτημένες στην Κύπρο, κριτικές στοιχημάτων, ολοκληρωμένη συλλογή από μπόνους και δωρεάν στοιχήματα, επισκόπηση των εφαρμογών στοιχημάτων για κινητά τηλέφωνα που διατίθενται στην Κύπρο και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες MightyTips.com/cy.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top