Κακουλλής: «Με βοήθησαν πολύ τα θετικά σχόλια, δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα»

Κακουλλής: «Με βοήθησαν πολύ τα θετικά σχόλια, δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα»

Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή «Total Green», την πρώτη για τη νέα σεζόν, ήταν ο Κύπριος διεθνής επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος σχολίασε ανάμεσα σε άλλα, την κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα από μερίδα του κόσμου του «τριφυλλιού».

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τους νεαρούς παίκτες της Ομόνοιας και για το αν ξέφυγε από το στάτους του... μωρού της Ακαδημίας: «Στο εξωτερικό είναι διαφορετική η νοοτροπία. Στα 22 σου στο εξωτερικό θεωρείσαι έτοιμος ποδοσφαιριστής. Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Δεν το σκέφτομαι αυτό εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου και είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ο καθένας ξεχωριστά την αξία του».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Απαντά στις αντιδράσεις για τον κατώτατο μισθό ο Μουσιούττας - Ποιος ο ρόλος του Υπουργείου

Στόχος της απόφασης της Kυβέρνησης είναι η διαφύλαξη της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας, Μαρίνος Μουσιούττας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

BEST OF TOTHEMAONLINE