Κακουλλής: «Με βοήθησαν πολύ τα θετικά σχόλια, δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα»

Κακουλλής: «Με βοήθησαν πολύ τα θετικά σχόλια, δεν έβλεπα καν τα αρνητικά μηνύματα»

Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή «Total Green», την πρώτη για τη νέα σεζόν, ήταν ο Κύπριος διεθνής επιθετικός της Ομόνοιας, Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος σχολίασε ανάμεσα σε άλλα, την κριτική που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα από μερίδα του κόσμου του «τριφυλλιού».

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τους νεαρούς παίκτες της Ομόνοιας και για το αν ξέφυγε από το στάτους του... μωρού της Ακαδημίας: «Στο εξωτερικό είναι διαφορετική η νοοτροπία. Στα 22 σου στο εξωτερικό θεωρείσαι έτοιμος ποδοσφαιριστής. Έχουμε πολλά να μάθουμε ακόμα. Δεν το σκέφτομαι αυτό εγώ, ούτε οι συμπαίκτες μου και είναι στο χέρι μας να αποδείξουμε ο καθένας ξεχωριστά την αξία του».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE