Ζέτα Μακρυπούλια για την πυρκαγιά στην Κύθνο: «Μαζέψαμε δυο πράγματα και φύγαμε»

Ζέτα Μακρυπούλια για την πυρκαγιά στην Κύθνο: «Μαζέψαμε δυο πράγματα και φύγαμε»

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που παραμένουν ενεργά σε ολόκληρη τη χώρα. Οι φλόγες καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους, αφήνοντας πίσω τους στάχτες και αποκαΐδια.

Μια από της περιοχές που δοκιμάστηκε τα προηγούμενα 24ωρα ήταν και η Κύθνος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια που βρίσκονταν στο νησί των Κυκλάδων για τις διακοπές της, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε αλλά και κάποιες εικόνες που μόνο θλίψη και τρόμο προκαλούν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE