ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τηλεφωνούσε και έκανε τον ιδιοκτήτη των μηχανών pay safe ο «απατεώνας» των περιπτέρων!

Τηλεφωνούσε και έκανε τον ιδιοκτήτη των μηχανών pay safe ο «απατεώνας» των περιπτέρων!

Αρχίζει και δένει το παζλ με την απάτη του άντρα που γυρνάει τα περιπτερά της Λεμεσού και τους ξαφρίζει μέσω των pay safe.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση, και καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να προβεί σε καταγγελία.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα φαίνεται πως ο άντρας έχει μάθει για τα καλά το κόλπο, αφού πρώτα ζητούσε την pay safe και μετά έκανε τον "κινέζο" πως και καλά δεν είχε χρήματα... Παράλληλα, όμως, κατάφερνε να αποσπάσει μέσω του κινητού του τηλεφώνου τον κωδικό της κάρτας (φωτογραφίζοντάς τον)!

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά, καθώς οι συγκεκριμένες κάρτες χρησιμοποιούνται για το διαδίκτυο και συγκεκριμένα για ηλεκτρονικές αγορές ή για στοιχηματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, φαίνεται πως ο «απατεώνας» ήξερε πολύ καλά τι έκανε, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις έκανε και τον ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων μηχανών και τηλεφωνούσε σε περίπτερα λέγοντας στους υπαλλήλους πως ο κωδικός της κάρτας δεν λειτουργούσε και θα πρέπει να του δώσουν καινούργιο για να ελέγξει τη βλάβη του μηχανήματος…

Στο ΤΑΕ Λεμεσού έχουν γίνει ήδη δυο καταγγελίες. Πρόκειται για περίπτωση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Ο δράστης φαίνεται πως μέχρι τώρα απέσπασε το συνολικό ποσό των 500 ευρώ, 300 και 200 ευρώ, αντίστοιχα, από τα δυο περίπτερα που έχουν προβεί επίσημα σε καταγγελία. 

Ι. Μάντζιηπα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top