Τροχαίο ατύχημα στον Στρόβολο - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανατράπηκε - Δείτε φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα στον Στρόβολο - Οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανατράπηκε - Δείτε φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (24/8) στην περιοχή Στροβόλου, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, κατάφερε κι εξήλθε του οχήματος του προτού φτάσει στο σημείο πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια του νέου τροχαίου ατυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

ΠτΔ: Στόχος το 2028 να πωληθεί το πρώτο κυπριακό φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω Αιγύπτου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή του κυπριακού φυσικού αερίου, καθώς και θέματα που άπτονται της εσωτερικής διακυβέρνησης, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Σώματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE