ΚΟΣΜΟΣ

Τσαβούσογλου: Σύντομα αρχίζουν ουσιαστικές επιχειρήσεις κατά τζιχαντιστών

Τσαβούσογλου: Σύντομα αρχίζουν ουσιαστικές επιχειρήσεις κατά τζιχαντιστών

Ουσιαστικές επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους θα αρχίσουν σύντομα όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να απομακρύνουν τους τζιχαντιστών από τα σύνορα της Συρίας.

Όπως είπε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές διαπραγματεύσεις αναφορικά με τη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τις επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών, προσθέτοντας ότι η εκκαθάριση της βόρειας Συρίας από το Ισλαμικό Κράτος θα δώσει μήνυμα και στο καθεστώς Ασσάντ και προς την κατεύθυνση της επιστροφής στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την πολιτική λύση.

Για το ΡΚΚ, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει τα όπλα προσθέτοντας ότι όσο δεν εγκαταλείπει τα όπλα θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις εναντίον του ΡΚΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top