LIKE ONLINE

Μακροπρόθεσμη συμφωνία Huawei και η Ericsson για πατέντες

Μακροπρόθεσμη συμφωνία Huawei και η Ericsson για πατέντες

Η Huawei και η Ericsson υπέγραψαν μακροπρόθεσμη παγκόσμια συμφωνία πολλαπλών αδειών χρήσης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που καλύπτει διπλώματα τα οποία είναι απαραίτητα για ένα ευρύ φάσμα προτύπων όπως τα πρότυπα 3GPP, ITU, IEEE και IETF για τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας 3G, 4G και 5G. Η συμφωνία καλύπτει τις αντίστοιχες πωλήσεις δικτυακών υποδομών και καταναλωτικών συσκευών των εταιρειών, παρέχοντας στα δύο μέρη αμφότερη παγκόσμια πρόσβαση στις κατοχυρωμένες και τυποποιημένες τεχνολογίες τους.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την μακροπρόθεσμη παγκόσμια συμφωνία πολλαπλών αδειών χρήσης με την Ericsson», δήλωσε ο Alan Fan, επικεφαλής του Τμήματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Huawei. «Ως κύριοι συνεισφέροντες των τυπικών βασικών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας (SEP) για την κινητή επικοινωνία, οι εταιρείες αναγνωρίζουν η μία την αξία της πνευματικής ιδιοκτησίας της άλλης και αυτή η συμφωνία δημιουργεί ένα ισχυρότερο περιβάλλον διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Αποδεικνύει τη δέσμευση που έχουν σφυρηλατήσει και τα δύο μέρη ότι η πνευματική ιδιοκτησία πρέπει να γίνεται δεόντως σεβαστή ενώ ταυτόχρονα προστατεύεται».

Τα τελευταία 20 χρόνια, η Huawei συνέβαλε σημαντικά στα βασικά πρότυπα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συμπεριλαμβανομένων εκείνων στους τομείς κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi και πολυμέσων. Το 2022, η Huawei ήταν στην κορυφή της κατάταξης αιτούντων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού Γραφείου με 4.505 αιτήσεις.

«Η δέσμευσή μας να μοιραζόμαστε κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες θα οδηγήσει στην υγιή, βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας και θα προσφέρει στους καταναλωτές πιο ισχυρά προϊόντα και υπηρεσίες», πρόσθεσε ο κος Fan.

Η Huawei είναι κάτοχος και υλοποιητής των SEP και επιθυμεί να υιοθετηθεί μια ισορροπημένη προσέγγιση όσον αφορά την αδειοδότηση. Μέσω της της συμφωνίας αυτής, παρέχει και λαμβάνει πρόσβαση σε βασικές τεχνολογίες. Ο κος Fan συμπλήρωσε, «Αυτή η συμφωνία είναι το αποτέλεσμα εντατικών συζητήσεων που διασφάλισαν ότι τα συμφέροντα τόσο των κατόχων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, όσο και των φορέων υλοποίησης εξυπηρετούνται δίκαια».

Σχετικά με τον Όμιλο Huawei

Ο Όμιλος Huawei ιδρύθηκε το 1987 και αποτελεί κορυφαίο παγκόσμιο πάροχο υποδομών, έξυπνων συσκευών και Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT). Παγκοσμίως, οι 207.000 εργαζόμενοι της Huawei δεσμεύονται να δημιουργήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία για εταιρείες τηλεπικοινωνιών, επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι καινοτομικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών της Huawei χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας πάνω από τρία δισεκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο.

Το όραμα και η αποστολή μας είναι να φέρουμε έναν πλήρως συνδεδεμένο ψηφιακό κόσμο σε κάθε άτομο, σπίτι και οργανισμό. Για να το επιτύχουμε, θα προωθήσουμε την δια-συνδεσιμότητα και θα καταστήσουμε δυνατή την ίση πρόσβαση σε όλα τα δίκτυα. Θα παρέχουμε το Cloud και την Tεχνητή Nοημοσύνη (AI) και στις τέσσερις γωνιές της γης για ανώτερη υπολογιστική ισχύ όπου και όταν αυτή είναι αναγκαία. Θα δημιουργήσουμε ψηφιακές πλατφόρμες για να βοηθήσουμε όλες τις βιομηχανίες και τους οργανισμούς να γίνουν πιο ευέλικτοι, αποτελεσματικοί και δυναμικοί. Θα επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία χρήστη με το AI, καθιστώντας την πιο εξατομικευμένη σε όλες τις πτυχές της ζωής των χρηστών, είτε βρίσκονται στο σπίτι, στο γραφείο ή εν κινήσει.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευναςΥποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top