Χτύπησε πόρτες ο Ουάρντα… του άνοιξε ο Καραβίδας!

Χτύπησε πόρτες ο Ουάρντα… του άνοιξε ο Καραβίδας!

Ο Αμρ Ουάρντα όπως φαίνεται δεν κάνει μακριά από την Κύπρο, με τον Αιγύπτιο πριν καλά καλά να φύγει από το νησί μας, ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει.

Έτσι ανέλαβε δράση ρίχνοντας γέφυρες επικοινωνίας με αρκετές ομάδες στην Κύπρο, με μοναδικό στόχο να βρει ένα συμβόλαιο και να αγωνιστεί ξανά στο Πρωτάθλημα μας.

Διαβάστε την συνέχεια στο Themasports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE