Λευκωσία: Κρεοπωλείο πουλούσε κατεψυγμένο κρέας ως φρέσκο – Εντοπίστηκε από τις αρχές και του επιβλήθηκε πρόστιμο €150 ευρώ!

Λευκωσία: Κρεοπωλείο πουλούσε κατεψυγμένο κρέας ως φρέσκο – Εντοπίστηκε από τις αρχές και του επιβλήθηκε πρόστιμο €150 ευρώ!

Μετά από καταγγελίες στις οποίες προέβηκε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Χοιροτρόφων προ διμήνου για κατεψυγμένο εισαγόμενο κρέας το οποίο πωλείται στην αγορά ως νωπό άρχισαν οι εντατικοί έλεγχοι από πλευράς κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με (σημερινό 25/8) δημοσίευμα στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος», κρεοπωλείο στην επαρχία Λευκωσίας  εντοπίστηκε να έχει ποσότητα 36 κιλών κατεψυγμένου χοιρινού κρέατος το οποίο μετά από απόψυξη θα διοχετευόταν στην αγορά ως φρέσκο. Το κρέας κατασχέθηκε και οι αρμόδιες αρχές επέβαλαν €150 πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου.

Πάντως οι έλεγχοι συνεχίζονται από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες με μεγάλη ένταση καθώς το ζήτημα της απόψυξης εισαγόμενου κρέατος και πώλησης του ως νωπό θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό καθώς αφορά την δημόσια υγεία.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE