Κλέλια Ανδριολάτου: Πήγε εκδρομή, φόρεσε το μισό μαγιό και μπήκε στη λίμνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κλέλια Ανδριολάτου: Πήγε εκδρομή, φόρεσε το μισό μαγιό και μπήκε στη λίμνη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκε στη λίμνη Δόξας και μοιράστηκε υλικό από την απόδρασή της με το κοινό της.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό μέσα από τον ρόλο της στο «Maestro» είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Συχνά, μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή της ζωή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατηρώντας έτσι επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Κλέλια Ανδριολάτου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, από την επίσκεψή της στη μαγευτική λίμνη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο LifeNewsCy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.