Στα χέρια της Αστυνομίας… ντουέτο Νιγηριανών που ξάφριζε από τον Ιούλιο την Αμμόχωστο

Στα χέρια της Αστυνομίας… ντουέτο Νιγηριανών που ξάφριζε από τον Ιούλιο την Αμμόχωστο

Σε σημαντική… διπλή σύλληψη προέβησαν τα στελέχη του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πρόκειται για δυο Νιγηριανούς, 21 και 22 χρονών, αντίστοιχα, που ρήμαξαν την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου (δεν αποκλείεται να έχουν μεγαλύτερο… πεδίο δράσης) και από το πρωί (25/08) ανακρίνονται.

Όπως διαπιστώθηκε από τις έρευνες της Αστυνομίας, στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών και ηλεκτρικών συσκευών, με τον ένα τουλάχιστον να παραδέχεται ότι επρόκειτο για προϊόν κλοπών και διαρρήξεων.

Όλα άρχισαν γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα. Αλλοδαπός υπάλληλος ξενοδοχείου ηλικίας 28 χρόνων μπαίνοντας στο δωμάτιό του είδε τον ένα εκ των νεαρών να βρίσκεται εκεί. Αφού τον περιόρισε στον χώρο, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Λίγο αργότερα συνελήφθη. Από τη σωματική έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι ο Νιγηριανός είχε στην κατοχή του τιμαλφή, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

Στη συνέχεια, τα μέλη του ΤΑΕ μεταφέρθηκαν στην οικία που διέμενε όπου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών συσκευών και χρυσαφικά. Έξω από  το χώρο διαμονής εντοπίστηκε ακόμη ένας Νιγηριανός, ο οποίος επίσης τέθηκε υπό σύλληψη και είχε στην κατοχή του κι αυτός πολύτιμα αντικείμενα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους ανακριτές, τα κλοπιμαία είναι προϊόν της παράνομης δράσης τους από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και σήμερα…

Φ.Μ.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE