Φωνάζουν πως νιώθουν απροστάτευτοι οι κάτοικοι της Χλώρακας - Δείτε βίντεο

Φωνάζουν πως νιώθουν απροστάτευτοι οι κάτοικοι της Χλώρακας - Δείτε βίντεο

Στους δρόμους βγήκαν για να διαμαρτυρηθούν οι κάτοικοι της Χλώρακας, ενάντια στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση, την γκετοποίηση και τη παραβατικότητα.

Η διαμαρτυρία είναι ενάντια σε όλα τα γκέτο της Κύπρο: Όλοι μαζί για να γίνει η αρχή να σπάσουν τα γκέτο του κάθε χωριού και κάθε γειτονιάς της Κύπρου, αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Οι διαμαρτυρόμενοι, ζητούν ασφάλεια, καθώς νιώθουν απροστάτευτοι, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, ενώ στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας. 

Μιλώντας στο ThemaOnline, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε ότι η διαμαρτυρία διεξάγεται ειρηνικά

Δείτε πιο κάτω σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE