Ελένη Φουρέιρα: Στην Κρήτη μαζί με τον 6,5 μηνών γιο της! Ποζάρουν αγκαλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα

Ελένη Φουρέιρα: Στην Κρήτη μαζί με τον 6,5 μηνών γιο της! Ποζάρουν αγκαλιά με θέα το ηλιοβασίλεμα

Η Ελένη Φουρέιρα τους τελευταίους μήνες βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Η τραγουδίστρια πριν από 6,5 μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και κράτησε στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Αυτές τις ημέρες η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στην Κρήτη, αφού τη Δευτέρα 28/08 θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Παγκρήτιο στάδιο Κρήτης. Η τραγουδίστρια δεν ταξίδεψε μόνη της στο νησί, αλλά μαζί με τον γιο της που της έχει κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιες φωτογραφίες από τo ταξίδι της στο νησί και την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με το μωράκι της με θέα το ηλιοβασιλέμα.

«Στο αγαπημένο μου μέρος μαζί με τον αγαπημένο μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Φουρέιρα.

Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE