LIKE ONLINE

iPhone: Χειροτερεύει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του; Τι πρέπει να κάνετε

iPhone: Χειροτερεύει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του; Τι πρέπει να κάνετε

Υπάρχει μια απλή εξήγηση. Αν έχετε iPhone – ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο – για περισσότερο από ένα χρόνο περίπου και το συνδέετε καθημερινά στην πρίζα, συνήθως αρχίζει να χάνει την ικανότητά του να λαμβάνει πλήρη φόρτιση, σύμφωνα με το CNBC.

Η χωρητικότητα μιας μπαταρίας υποβαθμίζεται με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στη θερμότητα από το φορτιστή σας, στη συχνή γρήγορη φόρτιση ή σε άλλες δραστηριότητες που προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας του τηλεφώνου σας, όπως το gaming, όπως ανέφερε πρόσφατα η Wall Street Journal.

Εάν το iPhone σας δεν μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερο από το 80% της φόρτισης, ίσως ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε τη μπαταρία σας. Είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα Apple Store και μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη διάρκεια ζωής από το iPhone σας, αν κατά τα άλλα είναι σε καλή κατάσταση.

Η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι δωρεάν αν έχετε το AppleCare+, το οποίο κοστίζει από 3,99 έως 13,49 δολάρια το μήνα ανάλογα με το μοντέλο iPhone που διαθέτετε. Αν δεν έχετε το πρόγραμμα, τότε μια νέα μπαταρία κοστίζει από περίπου 69 έως 99 δολάρια, ανάλογα με το μοντέλο του iPhone σας.

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να ελέγξετε πόση χωρητικότητα έχει χάσει η μπαταρία σας. Ακούστε τι πρέπει να κάνετε:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Επιλέξτε Μπαταρία

3. Επιλέξτε Υγεία μπαταρίας και φόρτιση.

Θα δείτε την ένδειξη «Μέγιστη χωρητικότητα». Αυτό είναι το μέτρο της μπαταρίας σε σχέση με την εποχή που αγοράσατε για πρώτη φορά το τηλέφωνο. Εάν για παράδειγμα το iPhone σας έχει χωρητικότητα 87%, αυτό σημαίνει ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας φαίνεται να έχει χειροτερέψει.

Για αλλαγή της μπαταρίας του iPhone σας, πηγαίντε το τηλέφωνό σας την Apple για αν εμφανίζει χωρητικότητα μικρότερη από 80%. Αυτός είναι ένας γρήγορος και σχετικά προσιτός τρόπος για να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας, ειδικά αν δεν χρειάζεστε διαφορετικά ένα νέο τηλέφωνο.

Πηγή: newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top